søndag den 3. marts 2013

Copenhagen

Hej bloggen!
I dag har jeg været i København og shoppe med min mor. Har købt en hel masse, som i også kommer til at se lidt senere på bloggen på et tidspunkt.
Tog omkring 1500 kr med, og stortset alle pengene er væk!!!:-( øv!! Men er super glad for alt det jeg har fået købt!
Har både spist slik, drukket milkshake, cupcake fra Agnes cupcakes, popcorn og nu sidder vi så i toget på vej hjem, hvor jeg igen sidder og drikker en milkshake! Elsker virkelig macdonalds jorbærmilkshake!!! Det har været en fantastisk god dag faktisk.

Havde også virkelig meget brug for bare at slappe af. I går sad jeg og læste 32 siders historie! Ja 32 sider!!!! Det sygt! Men er glad for det er klaret. Det handlede om hvordan Hitler og andre ledere kom til magten under anden verdenskrig, og om hvordan bl.a. Jøderne blev behandlet. Har selv været nede i BERLIN med min klasse engang, og der så vi bl.a. En konsentrationslejr og Stazi fængslet. Det var virkelig umenneskeligt den måde de blev behandlet på!! Så forfærdelige ting de mennesker så og oplevede! Og alle de døde! Det er ikke til at forstå at sådan noget kan finde sted! Og det er ikke engang 100 år siden det skete!

Jeg husker også altid mig selv på, at man skal tænke på hvor heldig man er! Og hvor meget man skal sætte pris på det man har! Uanset om man har meget eller lidt, for uanset hvad, så er der altid en eller anden et andet sted i verden som har mindre end en selv, og ville ønske de havde mere!

I går nåede jeg også at lave 2 sider af mit matematik FSA aflevering og så fik jeg også sendt min tyskstil! I morges vågnede jeg 05.30 (har ingen ide hvorfor) og ca. Kl 06.45 satte jeg mig til at læse de 5 samfundssider som jeg har for til i morgen!
Så synes at det var meget velfortjent, at jeg slappede af og shoppede i dag!

4 kommentarer:

  1. Hvor er de 3 dåser, der står sammen bare fede(:

    www.dyreglad-pige.blogspot.com

    SvarSlet
  2. Ser da meget hyggeligt ud :) Kunne især godt bruge en agnes cupcake samt den flotte leopard plettede bluse fra H&M :)

    www.itsmypassions.dk

    SvarSlet