lørdag den 2. februar 2013

Aftenens tanker..

Sidder og tænker lidt. Tænker på denne verden som vi lever i. Vi bor her, men alligevel kender vi næsten intet af den. Der er forskellige mennesker. Der er gode og onde. Der sker så mange forskellige ting. Gode og onde ting. På denne dag, er børn blevet født et sted i verden og i dag har børn mistet deres liv et sted i verden. Det er så mærkeligt at tænke på. I dag har været den bedste dag i nogens liv, i mens den har været den værste for nogle andre. Jeg synes der er kommet så meget ondskab i verden. Den er ikke sikker mere, hvis den altså nogensinde har været det. Man kan næsten ikke gå ude om aftenen uden at være bange for at blive stukket eller slået ned. Det er sindssygt. Man kan ikke være ude om natten, tage alle de steder hen man vil og kigge på stjerner. For det er ikke sikkert.
Der er også en anden ting. Vi kan ikke længere være os selv. Uanset hvad vi så end gør, så bliver vi dømt. Uanset hvordan vi ser ud, så bliver vi dømt. Det er sindssygt! Vil folk have man skal gå et helt liv uden at opføre sig som sig selv, eller se ud som man gerne vil.
Hvad hvis man har lyst til at stille sig op midt på gaden og danse fordi man er glad?
Det ville ikke være muligt uden at blive dømt.
Folk ville kigge mærkeligt, grine af en, hviske om en, måske råbe noget grimt, pege fingre af en og synes at man var skør. Men hvad er der ved at leve, hvis man ikke kan få lov at opføre sig som man vil? Det at folk er så dømmende, ødelægger det hele. Sådan har verdenen i dag desværre udviklet sig. Man kan ikke være sig selv, fordi alle har en forventning om hvordan man skal være og hvordan man ikke skal være. Desværre.

2 kommentarer:

  1. Din blog er rigtig fin, glæder mig til at se hvad du finder på i fremtiden! vil gerne følges, så håber at du også kigger forbi og rammer "fast læser" knappen hos mig ;)

    Celina
    hejcirkeline.blogspot.dk

    SvarSlet