søndag den 3. februar 2013

Our beautiful universe

Nogen gange møder vi mennesker forhindringer på vores vej igennem livet. Det kan både være store og små huller på vejen.
Nogen gange tager disse forhindringer alt vores fokus. Vi fokusere derfor kun på de svære ting i vores liv.
Det er forskelligt fra person til person, hvad der kan tage ens fokus. Nogen har måske lige slået op med deres kæreste, fået at vide, at deres forældre skal skilles og nogen skal måske skifte skole. Disse er alle ting, som vi med tiden lærer at leve med, selvom de er svære i starten.
Men der er også personer som mister. Mister en af deres forældre, venner eller måske bror eller søster. Personer som frygter for dagen i morgen, fordi de ikke har noget sted at være, personer som er hjemløse, personer som bliver udsat for voldsomme ting, personer som sulter og personer som har så mange problemer, at det alt sammen bare bliver for meget.
Disse personer har meget fokus på det negative, og det har de også stor grund til. Deres situation er forfærdelig.
Men vi skal alle huske på, at selvom vi møder disse huller på vores vej, om de så er store eller små, så skal vi huske på, at det er kun noget som foregår lige omkring os. Hvis vi tager nogle skridt væk fra vores situation og kigger os omkring, vil vi se den verden som er udenfor. En verden med flere muligheder end der er mennesker, en utrolig verden, en verden med plads til alle og en verden fyldt med eventyr.
En verden som vi glemmer, i den tid vi har det svært.
Vi glemmer at vores liv også kan findes andre steder i verden. Og derfor er det vigtigt, at vi holder fast i denne tanke om, at der også findes veje uden bump, som vi kan følge. Men en vej uden huller, kommer oftest efter en vej, som var fyldt med dem.

4 kommentarer:

 1. Meget flotte og inspirerende billeder, og super fin blog du har :-)

  // kram
  kristinaogmelanies.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!:-)

   kigger lige forbi din blog:-)

   Slet
 2. Wow smukke billeder!


  Måske du vil tjekke min blog ud og aflægge en kommentar?

  http://life-is-pure-love.blogspot.dk/

  SvarSlet